rov_bev_potfelveteli

Július 29-én indul a pótfelvételi eljárás!

Az SZTE Mezőgazdasági Karán alapképzésben levelező és nappali tagozaton is lehet a pótfelvételin állami ösztöndíjas és önköltséges formában is jelentkezni a kar valamennyi alapképzésére, míg a felsőoktatási szakképzésben, a gyógy- és fűszernövények felsőoktatási szakképzés kivételével csak önköltséges formában lehetséges a jelentkezés.


A pótfelvételi eljárás, a felvi.hu oldal e-felvételi felületén történik, ám csak egy helyet jelölhet meg a jelentkező és minden szükséges, megadott dokumentumot fel kell töltenie az elektronikus jelentkezési felületen. A pótfelvételin azokat várjuk, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek az általános felvételi eljárásban.


Facebook_Ad_1


Jelentkezés és pontos felvételi információk a www.felvi.hu honlapon érhetők el.


Az elektronikus jelentkezési felület 2021. július 29-én nyílik meg. Az elektronikus jelentkezésnek, illetve a már rendelkezésre álló dokumentumok beküldésének és a hitelesítésnek a határideje: 2021. augusztus 8. 23 óra 59 perc!


A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar által pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekről ITT olvashat.Események

Rendezvénynaptár *