KIVÁLÓSÁGI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara pályázatot hirdet 2017. január 1. után végzett diplomások számára. A pályázaton olyan agrár, természettudományi vagy mérnöki szakterületen szerzett BSc vagy MSc diplomadolgozattal lehet részt venni témától függetlenül, amelyet 2017. január 1. után védett meg a szerzője.

Díjak:

 

  1. díj 600.000 Ft értékben 100 % tandíjmentesség az SZTE MGK precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzési szakon
  2. díj 450.000 Ft értékben 75 % tandíjmentesség az SZTE MGK precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzési szakon
  3. díj 300.000 Ft értékben 50 % tandíjmentesség az SZTE MGK precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzési szakon

Jelentkezés:

 

A pályázaton való részvételhez ki kell tölteni a PÁLYÁZATI ŰRLAPOT és mellékelten be kell nyújtani a dolgozatot pdf formátumban, és, amennyiben rendelkezik vele, a dolgozatra kapott bírálatot (bírálatokat) pdf formátumban.

A jelentkezéseket a to@mgk.u-szeged.hu e-mail címre várjuk.

 

A pályázatra 2021. július 31-ig lehet jelentkezni.

 

A pályázatokat az agrár, természettudományi és mérnöki szakterületen egy-egy szakértői bizottság fogja elbírálni, és szakterületenként a legjobbnak tartott négy dolgozat, azaz összesen 12 dolgozat közül egy közös ülésen választják ki első három helyezettet.

 

Az értékelés fő szempontja a dolgozatok innovatív jellege, de egyáltalán nem szükséges, hogy a téma bármilyen módon a precíziós mezőgazdasághoz kapcsolódjon.

 

A nyertes pályázók olyan széleskörű precíziós mezőgazdasági képzésben vehetnek részt, ami felöleli a téma minden szakterületét, és kifejezett hangsúlyt helyez a drónos alkalmazásokra.

 

 

Hallgatóinkkal tanulmányi kirándulást teszünk a világ legnagyobb mezőgazdasági technológiai szakvásárára, a hannoveri Agritechnica-ra, amit 2022. február 27. és március 5. között rendeznek (https://www.agritechnica.com/en/).

 

A képzési program (http://www.mgk.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek/szakiranyu-kepzesek/precizios) folyamatos fejlesztése révén a szakmérnökeink olyan elemzési technikák birtokába jutnak, amelyek csak sok év múlva kerülnek be a standard piaci szolgáltatások közé, így lépéselőnyben lehetnek ezen a gyorsan fejlődő szakterületen.

 

A bíráló bizottság fenntartja magának a jogot, hogy ne osszon ki első díjat, amennyiben a benyújtott pályázatok száma és minősége ezt indokolja.

 

Események

Rendezvénynaptár *