A Richter Gedeon Nyrt. pályázati felhívása

A Richter Gedeon Nyrt. pályázatot tett közzé, a Richterben folyó kutatási tevékenységhez kapcsolható gyógyszeripari tárgyú, nemzetközi színvonalú innovációk felkarolására és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítésére.

Pályázat kétfordulós, a második fordulóban meghívásos, pénzdíjazott jellegű. Az előpályázatra - mely az első forduló -, egy rövid (maximum 4 oldal terjedelmű) témajavaslatot várunk, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerülnek kiválasztásra azok a témajavaslatok, melyek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést köt a Richter Gedeon Nyrt. Ezt követően, a részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a maximum 4 db támogatandó pályázatról.

 

Az előpályázat beadási határideje 2021. március 16., kérjük március 12-e 16.00 óráig küldje el pályázatát az inno@szte.hu címre, hogy időben célba tudjuk azt juttatni.

 

A pályázati kiírás teljes anyaga elolvasható a Richter Gedeon Nyrt honlapján http://www.richter.hu a K+F pályázatok között ITT.


illetve a pályázati felhívásban is tájékozódhat, vagy az Innovációs Igazgatóság munkatársainál az alábbi elérhetőségeken:


E-mail: gabor.szilvia@szte.hu, madarasz.daniel@szte.hu;

Telefon: +36 (62) 546-702

Események

Rendezvénynaptár *