dron

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA! A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara "Mezőgazdasági drónok szerepe a digitális agráriumban" címmel gazdatalálkozót szervez

MEGHÍVÓ

 

 

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara gazdásztalálkozót szervez

 

Mezőgazdasági drónok szerepe a digitális agráriumban
címmel,

melyre tisztelettel meghívja.

 

Időpont: 2020. február 7. 10.00-16.00

 

Helyszín: Takács Ferenc Képző Központ

 

6800 Hódmezővásárhely, (a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítás területén) 47. számú főút 195. km (Koordináták: É 46,4323; K 20,35978)

 

 

A precíziós mezőgazdaság irányítási rendszeréhez nagy mennyiségű bemenő információra lesz szükség a jövőben méghozzá olcsón, és ezt jelentős részben drónokkal gyűjtik majd. A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán futó precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök képzésben kiemelt szerepet kap a drónok alkalmazása. Erre támaszkodva az országban első alkalommal gazdásztalálkozót szervezünk, melynek célja a mezőgazdasági drónhasználattal kapcsolatos hazai tapasztalatok összegzése.

Rendezvényünk a névjegyzéki szaktanácsadók számára a Nemzeti Agrárkamara által akkreditált 4 kreditpontot érő továbbképzésnek minősül.

A gazdatalálkozón való részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj befizetéséhez kötött.

Részvételi díj: 6500 Ft/fő, ami tartalmazza az étel és ital fogyasztást is.

A regisztrációs díjat az AGRÁRMODERNIZÁCIÓS ÉS RÉGIÓFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY számlájára, legkésőbb 2020. január 31-ig kell befizetni (Számlaszám: 10200184-28112884-00000000). A regisztrációs ívet kitöltve legkésőbb 2020. január 31-ig kell visszaküldeni a loyola.eva@mgk.u-szeged.hu e-mail címre.

Regisztrációs ív letölthető ITT.

A rendezvény adatkezelési tájékoztatója letölthető ITT.


A rendezvény helyszíne maximum 80 fő befogadására alkalmas. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének a sorrendjében a kapacitás mértékéig fogadjuk el.


A RENDEZVÉNY PROGRAMJA LETÖLTHETŐ ITT!


További információ a Precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzésről ITT.