Szegedi Tudományegyetem, Mezőgazdasági Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  MGK Hírarchívum  --  2012. április

Pályázati felhívás az Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézetben betöltendő gyakornoki / tanársegédi munkakörre

MGK-EPULET_HIR

2012. április 04.

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM

pályázatot hirdet a

 

Mezőgazdasági Kar (Hódmezővásárhely)

Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézetébe

gyakornoki / tanársegédi munkakörre.

 

A kinevezendő gyakornok / tanársegéd feladata lesz vadgazdálkodási-, erdészeti-, ökológiai és vadbiológiai jellegű szaktárgyak elméleti és gyakorlati anyagának oktatása, a tantárgyakhoz kapcsolódó tananyag-fejlesztés, valamint az oktatott tantárgyak témaköreiben TDK-munkát vagy szakdolgozatot készítő hallgatók munkájának irányítása. Feladata továbbá bekapcsolódni az intézetben folyó kutatómunkába.

 

A pályázónak rendelkeznie kell erdőmérnöki, vagy vadgazdálkodási szakirányú agrármérnöki, vagy ökológus szakirányú biológusi egyetemi diplomával, egy világnyelvből (lehetőleg angol) „C” típusú középfokú nyelvvizsgával, az oktatandó tantárgyak témaköreiben a graduális szintet lényegesen meghaladó szakmai ismeretekkel. A pályázót tanársegédként alkalmazzuk, ha megkezdte a doktori képzést és rendelkezik két éves szakmai gyakorlattal, melybe az eredményes tudományos diákköri tevékenység vagy a demonstrátori megbízás is beszámítható. A pályázat elbírálásakor előnyt jelent meglévő tudományos fokozat vagy doktorjelölti jogviszony.

 

Pályázathoz mellékelni kell:

- pályázó válaszát a pályázati kiírásban foglalt feladatokra és elvárásokra,

- szakmai önéletrajzot,

- kitöltött, dékáni hatáskörbe tartozókra vonatkozó szakmai adatlapot (letölthető: http://www.u-szeged.hu/munkatarsainknak/humanpolitikai-jogi/letoltheto-adatlapok/,

- teljes publikációs jegyzéket (ha a pályázó rendelkezik vele),

- végzettséget, szakképzettséget, tudományos fokozatot (ha a pályázó rendelkezik vele), idegennyelv-tudást igazoló dokumentumok másolatát,

- 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt a bűntettesek nyilvántartása, a foglalkoztatás és a közügyektől eltiltás kérdéseiről,

- hozzájáruló nyilatkozatot arról, hogy a pályázó anyagát a vonatkozó jogszabályok és az SZMSZ szerint erre jogosult bizottságok és testületek megismerhetik.

 

A kinevezés határozatlan időre szól, a munkakör a pályázat elbírálását követően 2012. augusztus 1-től tölthető be.

 

A pályázat elbírálásának határideje: 2012. június 15.

 

A pályázónak meg kell felelnie a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvényben, valamint a Szegedi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzatában és Foglalkoztatási követelményrendszerében rögzített feltételeknek.

 

A pályázatot 2012. május 3-ig az SZTE Mezőgazdasági Kar Dékáni Hivatalába kell benyújtani személyesen vagy postai úton (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u. 15.).

A pályázati felhívás hivatalos megjelenési helye a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI) honlapja (www.kozigallas.gov.hu), ahol a pályázat 2012. április 3-án kerül megjelentetésre.

A pályázat formai feltételeiről a 62/532-990-es telefonon kérhető felvilágosítás.

A pályázaton kérjük feltüntetni az NKI pályázati adatbázisában szereplő, azonosító számot: 4-59/2012.

 

Dr. Bodnár Károly

dékán