Oktatás  --  ECL

Ismertető

SZTE-MGK,
ECL Regionális Nyelvvizsgaszervező Központ

2006 februárjában ECL Regionális Nyelvvizsgaszervező Központ létesült a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán, Hódmezővásárhelyen. Az ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) nyelvvizsgarendszer szakmai és adminisztrációs központja a Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Titkársága. A kiadott bizonyítvány megfelel mind a felvételihez, mind a diploma-, illetve PhD-szerzéshez szükséges idegen nyelvi követelményeknek.

ECL_LOGO
Hódmezővásárhelyen a nyelvvizsgáztatás angol nyelvből történik alap (B1), közép (B2) és felső (C1) szinten.
Az ECL írásbeli kommunikációs feladatainak megoldásához a vizsgázók minden vizsgaszinten használhatnak könyvesbolti forgalomban beszerezhető egynyelvű és kétnyelvű nyomtatott szótárt. Egyéb segédeszközök és anyagok (pl. kézzel írott jegyzetek, szótárak) használata továbbra is tilos. Az olvasott szövegértéshez szótár nem használható.
Az aktuális nyelvvizsgaidőpontokról, a jelentkezésről, illetve a fizetési feltételekről rendszeresen tájékoztatjuk vizsgázóinkat az SZTE-MGK honlapján.

Részletes információért kérjük, látogassanak el a www.ecl.hu weboldalra.

A megszerzett vizsgabizonyítványok az eredmények közzétételét követő kb. 30 nap múlva érkeznek meg hozzánk, az átvételről mindenkit a jelentkezéskor megadott email címén értesítünk. Amennyiben a bizonyítványát postán szeretné megkapni, kérjük, küldjön megcímzett és felbélyegzett középméretű (A/5) borítékot(ajánlott tértivevény).
Címünk: SZTE-MGK ECL Regionális Nyelvvizsgaszervező Központ
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.

ECL nyelvvizsga időpontok 2021


Aktuális ECL nyelvvizsgadíj fizetési útmutatóGubicsné Zsarkó Ágnes
nyelvvizsgaszervező
e-mail: gubicsne.zsarko.agnes@mgk.u-szeged.hu

Események

Rendezvénynaptár *