Bezár

Hírarchívum

Tudnivalók a nyelvvizsga nélkül átvehető diplomákról

Tudnivalók a nyelvvizsga nélkül átvehető diplomákról

2020. április 08.
1 perc

Tájékoztatjuk az egyetemi polgárokat, hogy – ahogy arról Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is beszámolt – a koronavírus-járvány kapcsán bevezetett Gazdaságvédelmi Akcióterv munkahelyteremtési programjának részeként nyelvvizsga nélkül is megkapják a hallgatók a diplomájukat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A nyelvvizsgamentesség minden hallgatóra vonatkozik, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett vagy tesz. A diplomák átvételét jelen pillanatban még nem tudják kezdeményezni a hallgatók.


A szokásos hivatalos rend szerint kormányrendelet fogja szabályozni a részleteket, az egyetem csak ennek alapján adhatja majd ki a diplomákat. Amint megjelenik a kormányrendelet, a SZTE vezetése rendelkezést és tájékoztatást ad ki az oklevelek átvételének módjáról és részleteiről. Ez alapján történik majd meg az egyes karokra vonatkozó szabályozás.


A legfontosabb tudnivalókat és a teendőket részletező szabályokat, azok megszületése után, haladéktalanul eljuttatjuk az érintett hallgatókhoz, és közzétesszük információs felületeinken. Addig az érintettek megértését és szíves türelmüket kérjük!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek