Bezár

SZTEhírek

pexels-viktor-smith-olimpiai_kvalifikacios

Olimpiai Kvalifikációs Sorozat Budapest - önkéntesek kerestetnek!

Olimpiai Kvalifikációs Sorozat Budapest - önkéntesek kerestetnek!

2024. május 02.
1 perc

2024. június 20-23. között Budapesten rendezik meg az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatot, mely során a gördeszka, a BMX Freestyle, a sportmászás és a breaking legjobb versenyzői mérik össze tudásukat. Egy ilyen összetett, négy sportágból álló rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

GYERE és LÉGY TAGJA te is az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat ÖNKÉNTES CSAPATÁNAK:

https://oqs.volhub.hu/

 

Ha szeretnél részese lenni az év legmenőbb sporteseményének és bepillantanál egy világesemény kulisszái mögé, netán nyelvtudásod kamatoztatnád a külföldi vendégek mellett, akkor jelentkezz te is önkéntesnek! Nem gond, ha még nem voltál önkéntes korábban, várjuk egyéni, vagy akár csoportos jelentkezéseiteket is. Oszd meg a hírt családi, baráti és sportolói körben!

Az önkéntesektől minimum 4 nap (műszak) vállalását kérjük az eseményen. Önkéntes feladatok ellátására már a verseny előkészítő (június 16-19) időszakában is lesz lehetőség. Természetesen olyan lelkes önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik egyetlen percet sem akarnak elmulasztani 2024 legjobban várt eseményéből.

További részletes tudnivalók a jelentkezés feltételeiről: https://oqs.volhub.hu/

A verseny önkéntesei számára a felejthetetlen élmények mellett formaruhát és napi egyszeri étkezést is biztosítunk, valamint utazási támogatást a BKK járatain a rendezvény ideje alatt. Jelentkezz önkéntesnek és légy csapatunk tagja: https://oqs.volhub.hu/

További információkért látogass el az https://olympic-qualifier-series.hu oldalra!

Ne feledd: mindenki lehet önkéntes!

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat Önkéntes Program Csapata

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek