Precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzés


Precizios_logo


A képzés felelős vezetője: Dr. Sisák István tudományos főmunkatárs (sisak.istvan@mgk.u-szeged.hu)

A képzés levelező rendszerű, a tanulmányi idő 3 félév péntek-szombati, vagy csütörtök-péntek-szombati konzultációkkal. A képzés önköltséges, részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Költségtérítési díj: 200.000 Ft/félév

A képzés célja:

Az agrár-digitalizáció megállíthatatlanul terjed. Meggyőződésünk szerint tíz éven belül a piaci viszonyok között működő mezőgazdasági vállalkozások többségében adat-alapú, tudásvezérelt precíziós gazdálkodást folytatnak, mert ezt a gazdasági környezet kikényszeríti. A Szegedi Tudományegyetem azoknak kíván segíteni, akik kezdetektől tudatos alakítói akarnak lenni e folyamatnak. Képzésünkben a fő hangsúlyt a drónos monitoringra helyezzük, ami várhatóan a leggyorsabb fejlődés előtt áll a precíziós mezőgazdaságon belül. Ha ön a Magyarországon elérhető legátfogóbb szemléletű képzésben részt kíván venni, várjuk jelentkezését.

A jelentkezés feltétele:
1.) Agrár szakterületen szerzett BSc, MSc, főiskolai vagy egyetemi diploma. Ebben az esetben precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök megnevezésű diplomát kap a végzett hallgató.
2.) Műszaki és természettudományi szakterületen szerzett BSc, MSc, főiskolai vagy egyetemi diploma. Ebben az esetben precíziós agrárgazdálkodási szakember megnevezésű diplomát kap a végzett hallgató.
Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 30.

A jelentkezési lap az intézmény Továbbképzési Osztályán személyesen kérhető, illetve letölthető innen.
 
A jelentkezéshez mellékelni kell a felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolatát.

Kérjük, hogy a jelentkezéseket elektronikus formában a barna.peter@mgk.u-szeged.hu e-mail címre, vagy levélben az SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15. címre küldjék.

Néhány fontos kérdés és válasz a képzéssel kapcsolatban letölthető innen.

Szak tanterve: Letöltés

Jelentkezési lap: Letöltés


A továbbképzéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást az SZTE Mezőgazdasági Kar Továbbképzési Osztály és Szaktanácsadási Központja ad.
 

Cím: SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.
Telefon/fax: 62/532-993.
E-mail: barna.peter@mgk.u-szeged.hu, gubicsne@mgk.u-szeged.hu

Események

Rendezvénynaptár *