kooperativ_nyitokep

Kooperatív kurzusok indulnak az SZTE Mezőgazdasági Karán is

A különleges módszerekkel dolgozó tantárgycsoportra, szeptember 17-ig jelentkezhetnek a hallgatók.

Kooperatív kurzusok indulnak Hatékony fenntarthatóság címmel a Szegedi Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem és a Soproni Egyetem közös kezdeményezésére.

A különleges módszerekkel dolgozó tantárgycsoportra, szeptember 17-ig jelentkezhetnek a hallgatók. Az SZTE Mezőgazdasági Kara az Alkalmazkodó mezőgazdaság című tantárgyat ajánlja a diákok figyelmébe.

termofold

A három egyetem által kidolgozott tantárgyakat minden FOSZ, BA/BSc, osztott és osztatlan MA/MSc szakos nappali hallgató felveheti, szabadon választható tárgyként. Ez azt jelenti, hogy az egyes kurzusokon együtt tanulnak az SZTE, a ME és a SOE hallgatói függetlenül attól, milyen szakra járnak.

fold

Az elméleti ismereteket kisebb, a hallgatók tudásához és tanulási tempójához rugalmasan alkalmazkodó digitális egységekből (úgynevezett tanulásmolekulákból) lehet elsajátítani. A tárgyak gyakorlati része pedig kooperatív projekteken keresztül lesz teljesíthető. A kooperatív csoportokban a diákok úgy szerezhetnek ismereteket, hogy közben a téma szakértőjévé válnak, és alkotó módon tesznek szert ismeretekre, miközben a hangsúly az együttműködésen van.


noveny


Részletek a kurzusokról:

https://u-szeged.hu/kooperativ?fbclid=IwAR3fcwl0BKm4qTso1hYCrU5BP0dy9kYz5uA8GYB5_Nr_W6tnPIIqQ1Q515k


Kooperatív képzés az SZTE Mezőgazdasági Karán:

https://u-szeged.hu/kooperativ/mn/alkalmazkodo


foldgomb

Események

Rendezvénynaptár *